Видеото првпат се појави на мрежата „Тик-ток“ а потоа беше објавено од еден Твитер корисник.

Како што пишува профилот @dvezvezdi1, во клубот „Ориентал“ близу Тетово, се организираат стриптиз забави доцна во ноќта.

Останува да се види дали МВР ќе реагира или ќе остави клубот да работи и во часовите во кои е забрането.