Граѓаните на населбата Хром во општината Ѓорче Петров денеска излегуваат на протест.

-Почитувани граѓани на Хром.
Урбаното дивеење во Хром мора да запре.
, НЕДЕЛА (06.06) ВО 12Ч. ПРОТЕСТ И БЛОКАДА СО ВОЗИЛА ❗❗❗❗❗
Веднаш по исклучокот на кружниот тек накај населба Хром (види фотос – одбележано со црвено)
Протестот е уредно најавен во ПС Ѓорче Петров.
Хромци не седете дома, излезете и кажете НЕ на ова што ни се случува.
ДОДЕКА ИМ ЌУТИМЕ ЌЕ СЕ БОГАТАТ ❗
ДОСТА Е ❗❗❗❗❗❗, стои во нивниот пост на Фејсбук.