Утре (21.05.2023 год), поради одржување на спортско-рекреативната манифестација „Прв до врв“, во период од 9.30 до 10.30 часот, линиите 3 и 3Б ќе сообраќаат до стојалиштето Клинички центар.

„Линијата 25 нема да ги реализира поаѓањата во 9.20 и 10 часот од Транспортен центар, односно во 10 и 10.40 часот од Средно Водно. Посочената линија ќе продолжи да функционира вообичаено почнувајќи со термините за поаѓање во 10.40 часот од Транспортен центар, односно 11.20 часот од Средно Водно“, информираат од ЈСП.