-Се отвори македонската Пандорина кутија: незадоволни луѓе кои го изразуваат својот глас, без вклучени партиски структури/симболи. Додека луѓето ги почитуваат мерките за корона, тие протестираат против македонската влада; нејзината корона политика, недостиг од правда итн. Куќата од карти на Заев сега се тресе врз темелите, коментира Ван ден Берг на Твитер.