Небојша Вуксановиќ на Гејсбук објави видео откако ги растера судиите кои седеа во кафуле, а според него требало да бидат на работно место во 10 ласот и 30 минути.

Видеото за еден ден има 44.000 лајкови и 14.200 споделувања,а зошто е тоа така погледнете и сами.