Додека домаќинот плачеше, фудбалерите на Македонија гласно го прославија неверојатниот подвиг и победата од 2:1 со головите на Елмас и на Пандев.

 

#Македонија ❤️💛

Posted by Фудбалска Репрезентација на Македонија on Wednesday, March 31, 2021