Но и покрај другите случување на вчерашниот натпревар имаше и голема тепачка меѓу англиските навивачи пред самиот почеток на натпреварот.

И покрај тоа што навивачите немаа карти сепак влегоа насилно на стадионот.

Овие немили сцени веднаш се раширија по социјалните мрежи.

Погледнете за што станува збор: