Ќе ги решиме проблемите во овој дел на Аеродром. Ќе обезбедиме нови паркинг места, ќе ги вратиме фонтаните и ќе го одржуваме постоечкото зеленило.

Тука ќе биде и првиот Мултимедијален центар.

Затоа на 17-ти заокружете го бројот 7. Заокружете промени за наш Аеродром, а ние грантираме и се обврзуваме дека ќе обезбедиме поубава иднина за Општина Аеродром!, порача преку статус на Фејсбук, кандидатот за Аеродром од ВМРО ДПМНЕ, Тимчо Муцунски.