Термоцентралата Осломеј денеска пак почна да работи и гледајте што излегува од оџакот. Ова е страшно, велат мештаните. „Вака е секои 5-6 дена. Никој не знае што се пали внатре“, велат тие. Во очекување на официјална информација погледнето ги фотографиите и видеото што ги објави порталот МКД.мк.