Пред него имаше две шишиња „Кока-Кола“, и двете веднаш ги тргна на страна. Предност и даде на водата, испрати порака дека газирани пијалоци не треба да се консумираат.

Овој гест наиде на негодување од страна на компанијата, која изгуби огромна сума на пари.