Мерко, Бејта, Ганиу, облечени во фармерки се тркаат на патека придружени со спортски коментар кој е на албански јазик.

Со лесен трк, Бејта ја води трката, а Мерко е тука некаде зад него, на крајот актуелниот градоначалник на Струга победува во трката…

Оваа реклама наиде на коментари на социјалните мрежи: