Додека во текот на изминатата ноќ полицијата апсела во тиквешкиот регион на журка на која присуствувале 20-тина млади лица, на скопската обиколница колона возила следи што се чини автомобил кој води свадбена поворка како во времето пред пандемијата.

На видеото коешто пристигна во редакцијата на Радио Лидер, свадбарската поворка е снимена на скопската обиколница на потегот од Радишани кон Бутел, а во последното возило две девојки веројатно понесени од еуфоријата освен што ги загрозуваат сопстените живот со тоа што се излезени од прозорите на автомобилот со скопски регистарски таблички, туку претставуваат опасност во сообраќајот.

Погледнете го видеото на следниот ЛИНК.