– МРЗЛИВИОТ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ НЕМИЛОСРДНО ПРОДОЛЖУВА ДА ПРЕПОЛНУВА СО ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА.
СЛЕДУВААТ НОВИ 65.
Во безидејност и очекување на сигурен пораз на локалните избори во Град Скопје, СДСМ продолжува со превработувања во јавните претпријатија.
Во викенд изданието на дневниот весник ,,Нова Македонија” објавени се два огласи за вработување во ЈСП.
Едниот оглас е објавен за нови 39 вработувања а додека на другиот се предвидени нови 26 партиски послушници
Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт, се наведува во објавата на Комисиите на ВМРО-ДПМНЕ.