– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Антоние Грубишиќ бр.2. (општина Центар)
– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул. Борис Сарафов. (општина Ѓорче Петров)
– во периодот од 13.00 до 13.30 часот, објектот на Бизнис Центар лоциран на ул. Јордан Мијалков. (општина Центар)