Погледнете ја емисијата во живо.

Утро со Златев

КОИ СЕ ГЛАВНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА ГРАД СКОПЈЕ?
РАЗГОВАРАМЕ СО АЛЕКСАНДАР ТРАЈНОВСКИ.

Posted by Радио Лидер on Tuesday, April 20, 2021