ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ во понеделникот од Охрид ја започнаа изборната кампања за претстојните локални избори.

Вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ од Демир Капија, можете да го следите во живо на следниов линк: