Во чест на починатиот принц Филип, сопругот на кралицата Елизабета, денеска во Велика Британија има почесна стрелба која може да ја следите во продолжение:

HAPPENING NOW: Gun salute for Prince Philip. Watch LIVE.

HAPPENING NOW: Gun salute for Prince Philip. Watch LIVE.

Posted by Daily Mail News on Saturday, April 10, 2021