Проследете ја емисијата на нашата фреквенција 107,4 ФМ, или пак на Фејсбук страницата на Радио Лидер.

Утро со Златев

ГОСТИН: ШАБАН САЛИУ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЈАТА НА ДЕМОКРАТСКИТЕ СИЛИ НА РОМИТЕ.
ДО КОГА РОМИТЕ КЕ БИДАТ ЖРТВИ НА НАСИЛСТВО

Posted by Радио Лидер on Tuesday, March 23, 2021