Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, на прес-конференција ќе објави нов скандал. Според најавите од партијата следува нов “Рашковски”, ама овој пат Скопски.

-Се појавува нов Рашковски, овој пат во градот Скопје воден од Шилегов, зетот на сестра на секретарот на градот добила јавни набавки од градот од 10 мил. денари, се вели во најавата од партијата.

 

Прес конференција

Прес конференција на Наум Стоилковски: Се појавува нов Рашковски, овој пат во градот Скопје воден од Шилегов, зетот на сестра на секретарот на градот добила јавни набавки од градот од 10 мил. денари

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Sunday, April 18, 2021