Тој на својот Инстаграм профил објави видео и уште еднаш соопшти денес дека нема да се повлече пред убијците и нивните политички помагачи.

– Јас нема да плаќам рекет, ќе продолжам да им покажувам на луѓето дека ќе ги победиме убијците, криминалците и сите помагатели. Јас нема да се повлечам пред убијците и нивните политички помагачи.Колку и да ми беше тешко, јас ќе се борам против убијците и сум горд на фактот што тие ме гледаа како најголем непријател, како некој кој не можат да го поткупат и да го исплашат. Никој од нив никогаш нема да ме исплаши, ќе се борам против вистината до последен здив! – рече претседателот Вучиќ.