-Во овој момент не размислуваме за ребаланс иако вообичаено во период дури и кога немало кризи сме имале најмалку еден ребаланс. Кажавме ако е потребно секако ќе влеземе во процес на ребаланс, но се уште немаме прецизирано кога би било тоа затоа што податоците за ликвидноста на Буџетот, на приходната страна во Буџетот се стабилни, дури се и попозитивни од тоа што и самите го очекувавме, рече Битиќи.