Корисниците од дел од улицата „Јустинијан Први“ во село Драчево, делот од основното училиште кон село Студеничани, утре во периодот од 9:00 до 14:00 часот ќе бидат без електрична енергија.

Причина за прекинот, како што соопшти РЦУК, се технички зафати во дистрибутивната електромрежа.