Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 17.08.2022 година ( среда ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 07.00 до 19.00 часот, дел од корисниците од улиците Шарски Одреди и Козара. ( општина Центар )