Еден човек стои на раскрсницата од две улици, држејќи пиштол. Според медиумите, станува збор за ментално болно лице кое испукало неколку случајни истрели среде улица, во земјата пред него.

Екипите на Единицата за интервенција се на лице место, а според првите информации нема повредени.