На сликата се претставени сите работи кои Клиничките центри ги содржат и може да се забележи дека иако станува збор за речиси еднаков број на болнички кревети, на операциони сали, како и површината на која тој треба да се изгради, цената која е платена е речиси 4 пати повисока.

– Слично е, ама разликата е во цената, и тоа голема разлика од речиси 400 милиони евра, напиша Мицкоски, повторувајќи дека четирите години од владеењето на Заев претставуваат „украден живот“.

Слично е, ама разликата е во цената, и тоа голема разлика од речиси 400 милиони евра.

4 години украден живот.
Доста е!

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, June 2, 2021