На социјалните мрежи „врие“ од фотографии и видеа на кои се гледа како разликите се оставени на страна и фановите уживаат во вистински пријателска атмосфера.

Почетокот на натпреварот е во 15 часот, а почетните состави на двата тима ќе бидат познати еден час пред првиот свиреж.