Нашите репрезентативци приредија одличен натпревар за навивачите кои после една година и четири месеци конечно се вратија на трибините за да ги бодрат фудбалерите.

До нашата редакција пристигнаа неколку фотографии, како и видео кое ја долови атмосферата на трибините,па погледнете како изгледаше: