Пред патниците да се качат на траектот, при купувањето билет, треба да пополнат прашалник што можат да го добијат од вработените, објави грчката агенција Никана Травел.

Ако некој не сака да губи време со пополнување на прашалникот, тоа може да го направи електронски и да го зачува на својот телефон или да го испечати.