На својот Фејсбук профил, тој ги повика граѓаните да го проследат неговото гостување со почеток во 19 часот.

Следете го моето гостување во дневникот на Сител телевизија, вечерва во 19 часот.

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, March 25, 2021