– Ве повикувам и сите вас да придонесете во борбата против невидливиот непријател Ковид-19, пишува Зеќири.

Sot pranova dozën e parë te vaksinës 💉 “Sinofarm”, duke kryer kështu obligimin tim personal dhe qytetar.
Ju bëj thirrje…

Posted by Muhamed Zekiri on Thursday, May 6, 2021