Актерот Игор Џамбазов одговори на обвинувањата дека бил дел од грабежот на Еуростандард банка.

Овие невистини морам да ги демантирам, напиша Џамбазов на социјалните мрежи

Ех, да се сите криминалци како мене, кај ќе ни беше крајот…

Драг мој народе,
денес низ медиумите осамна соопштение од…

Posted by Igor Dzambazov on Tuesday, March 30, 2021