Во врска со тоа, на Фејсбук се обрати политичкиот коментатор Ивор Мицковски.

– Единствениот кандидат и победник на изборите во СДСМ држи пресконференција за време на полициски час.
По којзнае кој пат покажавте дека правилата и законот важат само за народот, напиша Мицковски.

Единствениот кандидат и победник на изборите во СДСМ држи пресконференција за време на полициски час.
По којзнае кој пат покажавте дека правилата и законот важат само за народот.

Posted by Ivor Mickovski on Sunday, March 21, 2021