– Во ниту еден случај не е констатирано прекршување на ниту една одредба од кодексот на функционерите за Мила Царовска. Ниту јас ниту вие не смее на памет да ни падне да коментираме судски постапки, Вицепремиерот не може да поведе истражни постапки – рече Николовски.