Дали стопанството и граѓаните ќе бидат оптоварени со плаќање и на кризен данок? И кој лаже, дали вицепремиерот Битиќи кој вика дека се разговара за воведување на кризен данок, или Заев кој вика дека не се разговара за тоа, прашува Антонијо Милошоски преку неговиот Фејсбук статус.

– Како и да е, самата тема упатува на заклучок дека недомаќинското трошење на парите на даночните обврзници и високото ниво на корупција, го доведоа буџетот во загрижувачки критична состојба, пишува тој.

Погледнете го видеото кое Милошоски го објави:

Кризен данок Заев и Битиќи

❓Дали стопанството и граѓаните ќе бидат оптоварени со плаќање и на кризен данок?
📌И кој лаже, дали вицепремиерот Битиќи кој вика дека се разговара за воведување на кризен данок, или Заев кој вика дека не се разговара за тоа?

📌Како и да е, самата тема упатува на заклучок дека недомаќинското трошење на парите на даночните обврзници и високото ниво на корупција, го доведоа буџетот во загрижувачки критична состојба❗

Posted by Antonio Miloshoski on Saturday, May 29, 2021