Тој смета дека народот е крајно разочаран, револтиран и понижен од, како што посочи, ненародната власт предводена од Заев.

– Посакуваат вакво зло никогаш да не се повтори, а државата да ја превземат политичари со енергија и чесна намера кои ќе го вратат достоинството на граѓаните и Република Македонија. Ѓорчепетровци се желни за промени!, вели Мисајловски.

Денес заедно со Бојан Стојаноски, Дафина Стојаноска и Марија Андоновска ги посетив жителите на Волково во Ѓорче Петров….

Posted by Vlado Misajlovski on Monday, May 10, 2021