– Мора да има промена затоа што Зоран Заев брутално паѓа, а сака со него да нè повлече сите нас. Тоа нема да го дозволиме, народот нема повеќе да биде жртва на мафијата, вели Мицкоски.

Народот нема повеќе да биде жртва на мафијата

Мора да има промена затоа што Зоран Заев брутално паѓа, а сака со него да нè повлече сите нас. Тоа нема да го дозволиме, народот нема повеќе да биде жртва на мафијата.

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, May 10, 2021