Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски, денеска во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“, ќе извршат увид на градежни активности (плоштад „Слобода“).