Вечерва од 19:30 часот следете ја емисијата ,,G- Carpet” со Ведрана и Миро на Канал 5 ТВ, една различна емисија во која политиката не е главна тема, туку опуштен разговор, многу смеење и позитивна енергија. Одговорам на интересни прашања од приватниот живот и работи кои не се поврзани со политика, напиша потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски на ФБ.