Повторно дојави за бомби во неколку средни училишта во Скопје

Евакуирани се ученици во седум училишта, меѓу кои и од „Јосип Броз-Тито“, „Никола Карев“, „Орце Николов“, „Панче Караѓозов“…

МВР сеуште без точни информации, велат дека ги проверуваат истите.