ПОДДРШКА ЗА ТЕКСТИЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ! #Споделете
До кога на вести ќе гледаме, како жените, текстилни работнички плачат, бидејќи неможат да се прехранат со своите семејства? Барам, веднаш и итно, трудовиот инспекторат, да ги заштити правата на текстилните работнички од Штип. Ова што ни се случува, е срам за државата! Барањата на текстилните работнички, се и мои барања!,напиша таа на фејсбук профилот