Тој по она епско промашување во 82.минута на 1:1, се “здоби“ со право да биде наш државјанин.

Нашите власти го „наградија“ со лична карта.

А, дали ќе игра за Македонија?

Не веруваме, таква “цепаница“ не ни треба. Па добро бе кој може да ги замени Пандев, Елмас, Адеми, Велковски, Барди… и останатите.

Сигурно не тој Тимо. Па дури и да игра за Челзи.