Како што кажа Реџепи, следуваат внатрепартиски и меѓукоалициски разговори, по што следната недела се очекува да се организира уште една средба со претставниците од власта.

Изјава Скендер Реџепи Зејд Алијанса и Алтернатива

Posted by MИА.mk on Wednesday, March 31, 2021