-За разлика од вашите европски пријатели, руската амбасада е недвосмислена: Гоце Делчев е извонреден македонски револуционер!!!

Да живее Русија! Да живее Путин!

Море путки едни, Русите повеќе од вас знаат кој и чиј е Гоце.

 

За разлика од вашите европски пријатели, руската амбасада е недвосмислена: Гоце Делчев е извонреден македонски…

Posted by Sasho Tasevski on Tuesday, May 4, 2021