Утре јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, а Жичницата нема да работи, информираат од ЈСП.

Оттаму велат дека дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во Ѓорче Петров.