Се работи за дупка со длабочина од 10 метри, со опасност за дополнително проширување.

Од АМСМ информираа дека од 08:00 часот утринава е затворен сообраќајот на овој регионален пат, а истиот се пренасочува од Струга.

Видеото видете го тука.