Без разлика на поразот, сепак стадионот во Букурешт беше преполн со наши навивачи кои ја бодреа Македонија до самиот крај.

За првпат во историјата ечеше македонската химна на Европското првенство.

Погледнете ја атмосферата од која ќе се наежите: