Кога мислите дека го допреле дното има и полошо. Вакцини НЕМА луѓе умираат, а тие буквално ОРО ИГРААТ.

ОСТАВКИ!, пишува во својата Фејсбук објава потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски.