Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски вели дека имаме многу големи бенефити од иницијативата Отворен Балкан.

Министрите за земјоделство на Македонија, Албанија и Србија, денеска го презентираа најголемиот регионален саем за вино Wine Vision by Open Balkan.

Изјавата на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, погледнете ја во видеото.