На видеото, овој корисник сака да се пофали како самиот се справува со казната за непрописно паркирање, односно со употреба на клешта која ја носи со себе, го отстранува блокаторот.

Се очекува реакција на надлежните институции, кои треба да се погрижат ова беззаконие да не продолжи.

@jauminhasani#tetovalifestyle #tetovo #mk #tetova #aargau #x5 #fypシ #fy #foryou

♬ Nice To Meet Ya – Wes Nelson