Откако ги избркаа сите келнери од работа кои беа пријавени на 15.000 денари, Премиерот се пофали дека се зголемила просечната плата.
🤦‍♂️По 6 месеци во карантин МВР Спасовски се пофали дека активностите на полицијата го намалиле бројот на сообраќајки на улиците.
🤦‍♂️Денеска нова статистика. По година и пол херметички затворени граници Вицепремиерот Николовски се пофали дека политиките на Владата го намалиле иселувањето.
🐑Видете вака, ние не сме до толку глупи, напиша новинарот Александар Спасовски на социјалните мрежи